top of page
Foto van schrijverFrank

Meet5 is er nu ook in Vlaams-Brabant! 🤩 🥳

Bijgewerkt op: 8 nov. 2023

Met een maandelijkse activiteit starten we nu officieel ook in Vlaams-Brabant 🚀


De eerste maandelijkse activiteit is in Leuven op 25 november.


Dat is het startschot om de community in het zuiden verder op te bouwen. Met meer leden en actieve deelnemers komen er vanzelf ook meer activiteiten in Deinze, Aarschot, Beersel en Zaventem. We hebben er al zin in 😊


Dit is het eerste begin. Als we wat meer leden hebben verzameld en er meer activiteiten worden georganiseerd, gaan we met advertenties op zoek naar nog meer nieuwe leden in de regio. Dan wordt het gezellig druk!


Als de maandelijkse activiteit populair is, organiseren we die vaker. We plannen ook wandelingen en fietstochten in de app, zodat er altijd wat te doen is.


Zeker in de eerste fase is het belangrijk dat er ook actieve leden zijn, die zelf activiteiten organiseren. Dat maakt de community leuker voor alle leden en zet nieuwe leden meteen op het juiste spoor. Organiseer zelf een activiteit


We krijgen in nieuwe regio’s ook altijd goede hulp van onze captains. Captains zijn actieve leden die ons team ondersteunen en daarvoor een gratis Premium-lidmaatschap krijgen. Daar kunnen we er in de zuidelijke provincies nog meer van gebruiken. Klinkt dat interessant? Op de captains-pagina vind je meer informatie.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page