top of page
Foto van schrijverJelle

5 activiteiten voor een gezellige zomeravond

Is daar dan plots de zomer? We mogen deze week in ieder geval genieten van een paar warme dagen. Overdags misschien zelfs te warm, maar ’s avonds ideaal weer om iets samen te doen. Wij geven je 5 leuke ideeën voor zomeravond-activiteiten.


IJswandeling

Plan een ijswandeling in de app! Begin de activiteit bij een ijssalon, geniet van je ijsje en leer andere Meet5’ers kennen. Wandel daarna samen door de stad of door de natuur.


Barbecue

Ga gezellig grillen! Organiseer een barbecue bij je thuis of in het park. In de groepschat spreek je makkelijk met elkaar af wie wat meeneemt naar de barbecue.


Picknick ‘tapas-style’

Je kunt ook de Mediterrane sfeer naar het park brengen met een picknick ‘tapas-style.’ Denk aan wraps, olijven, garnalencocktails, stokbrood met kruidenboter en een paar verfrissende drankjes. Dé ingrediënten voor een gezellige avond met elkaar. Daarnaast zijn deze hapjes makkelijk te maken.


Tip: Wil je het nóg gezelliger maken? Neem wat kaart- en bordspellen mee.  


Strandwandeling

Aan zee waait ’s avonds vaak een aangenaam frisse zeelucht. De geschikte locatie dus voor een avondwandeling! Daarna kunnen jullie de avond samen afsluiten onder het genot van een hapje, drankje, en mooie zonsondergang.


Geen strand bij jou in de buurt? Geen zorgen! Wandel door de dichtbeboste natuur of zoek verkoeling aan een meer.


Terrasje pakken

Pak een terrasje en ga samen borrelen of dineren. Tip: zorg ervoor dat je van tevoren een tafeltje reserveert. Bij goed weer is het namelijk al snel druk.


Plan je activiteit:

Voor je het weet, is de zomer alweer voorbij. Dus maak er optimaal gebruik van en plan zelf je zomeravond-activiteit in. Het inplannen van een activiteit is binnen een paar stappen geregeld. Daarnaast kun je de groepschat gratis gebruiken om de belangrijkste dingen met elkaar af te stemmen.              

Veel plezier en geniet van de zomer!

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page